Årets Kent

Att lyssna på något men egentligen inte tycker om, och göra det med öppet hjärta kan ge oväntade resultat. Jag har ju tidigare berättat om mitt möte med Kent, och på årets Yra var det Sahara Hotnights som fick mig att ändra uppfattning.
bild lånad från peaceandlove.nu

bild lånad från peaceandlove.nu

Riktigt riktigt bra var det! Jag har sett dom live tidigare och kunde inte alls förstå deras storhet då. Men den här gången föll jag pladask för deras musikalitet och charm. Det här vill jag se mer av och det snart!

Annonser

7 svar

 1. Nej nu fattar jag ingenting! Vad ska nästa band att plötsligt börja gilla bli? Jag börjar bli riktigt, riktigt orolig nu.

 2. Jag har också sett Sahara Hotnights live, i samband med Kalasturnén då jag var där för att se Kent. Gillar Sahara Hotnights sådär och tycker att det är på senare år som jag börjat digga låtarna mer! 🙂

 3. Få se…. är det nu det är på sin plats att bara skrika.. vad var det jag sa och få en ursäkt för alla gliringar om Kent och annan musiksmak man har haft genom åren. Kanske är det så att det är dags att lyssna på lillbrollan i alla fall. Kanske han har smak för god musik om man tar sig tid och lyssnar:-)

 4. Spin Red – Om den här trenden ska hålla i sig så blir Lars Winnerbäck nästa…gud hjälpe mig

  Mia – Jo jag tror det kommer med åren 😉

  Lars – Jag brukar tycka att du har god musiksmak, det vara bara det här med Kent, Sahara Hotninght, Lars Winnerbäck och kanske någon till, men annars så. Man kanske bara kan säga som så att jag gör inga förhastade beslut när det gäller musik 🙂

  • Varför inga hastiga beslut när det gäller musik, men allt annat?

  • Inte Lars Winnerbäck! Jag är ledsen men där går gränsen!

 5. Ewa – nåt ska jag ju träna tålamod på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: