Hur man väljer

I morse satt jag inne på hotellrummet och försökte få iväg en bild till Länstidningen som ringt och intervjuat om hur vi har det här nere. Fick känslan av att de ville höra om ilska, frustration och kaos. Jag sa som det var. Vi mår gott och tänker utnyttja tiden på bästa sätt. Inte mycket annat vi kan göra. Vi har också tur har vi förstått. Det finns andra turister i andra delar av världen som sitter kvar på flygplatserna.

När jag sitter där med ett mycket trögt nätverk och svär, kommer min reskamrat in från balkongen. Men Lena!!…det är vuxna människor som leker! Vi hade hört den glada musiken dra igång och att folk klappade händerna, och trodde att det var barnklubben som hade någon aktivitet. Men så var det alltså inte. Vi tittade en stund, och bestämde oss snabbt för att gå från hotellet så fort som möjligt. Gudarna vet hur denna miljö kan påverka oss.

Vi tog oss ner till stranden och gick mot vårt tidigare hotell. Vi blev igenkända och man hade såklart hört att vi var kvar. Vi fick solstolar och handdukar, vi krängde av oss våra festivalarmband och kände oss fria igen.

Har vi det bra eller har vi det bra?!

Nu sitter vi i receptionen, kan hämta hur mycket öl vi vill i baren, men det känns ändå inte lockande att sitta här i kväll. Jag kan inte hjälpa att jag funderar hur annorlunda vår semester hade blivit om vi åkt till det här hotellet från början. Kanske hade vi varit de som dansade till den glada musiken, deltagit i vattengympan eller handlat i de små hotellbutikerna.

När vi var på väg från flygplatsen i går sa vi okej…det var något vi hade ogjort. Vi kom på vad det var och har åtgärdat det. Lite tråkigt bara att vi drog in så många andra i det. But that’s life!

Annonser

Ett svar

  1. Känns som den här resan har, och lär oss så mycket hela tiden. Vem vet vi kanske kommer hem som två nya människor, insha’allah!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: