Insha’Allah

Det var förmodligen något som vi hade ogjort i Marocko eftersom vi blir kvar någon dag till. Att vi sen orsakar lite kaos för övriga innevånare i Europa kan vi inte ta någon hänsyn till tyvärr. Vi får ligga vid poolen i dag och försöka komma på vad det är. Vi får hoppas för de andras skull att vi kommer på det inom några dagar.

Lite bökigt var det när 220 personer skulle checka in samtidigt på hotellet

Vi blev tillbakaskjutsade till Agadir efter sju timmar på flygplatsen. Vi är inkvarterade på ett all inklusive hotell och det är en intressant upplevelse. Känslan av läger och skolmatsal är påtaglig. Särskilt ogillar jag det band, á la festival, som vi tvingas bära runt handleden för att få tillgång till mat och dryck. Här finns allt, så att gästerna inte ska behöva gå utanför murarna. Små butiker med alla typiska marockanska varor och nyss gick en kamel förbi balkongen.

Hotell Agador

Vi satt just och funderade hur vi hade upplevt detta om vi kommit till det här hotellet för en vecka sen. Förmodligen hade vi snabbt anpassat oss och tyckt att det var helt ok. Kanske hade vi till och med gillat det. Men nu känns det bara instängt. Så planen nu är att lägga oss vid poolen, något som vi inte gjort på hela veckan, och sen i kväll ta oss till marknaden för att få känna lite puls och sen äta middag på stan.

Måste bara få avsluta med de ord som vår vän sa innan vi skildes åt i går. ”You can not look for the future, it will come tomorrow. And if it do not come…it will come the day after. Insha’Allah”

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: