Sista kvällen

I går hade vi vår sista kväll i Agadir. Just nu ser det ut som om det kan bli några till. Informationen just nu är sån att det blir inget flyg hem i kväll eller natt.

Reaktionerna vid informationen är väldigt olika. Några börjar bli väldigt frustrerade nu, medan andra tar det lugnt och tar en dag i taget. Jag kämpar med en inre oro som är på väg att bubbla upp. Sonen fyller år i morgon och jag hade så gärna velat vara hemma då. Och det ploppar upp tankar på jobb som borde göras.

Du tänker för mycket, får jag kommentarer om här. Ibland av personer som jag just träffat och inte berättat något för. De är också nyfikna på hur vi hanterar stress och oroliga tankar när vi inte ber. Det är så spännande att möta människor som har en annan livsfilosofi än vad vi själva har. Att de dessutom är väldigt öppna och delar med sig får vi vara tacksamma för. Det är för att ni har goda änglar med er, fick vi höra igår. Därför kan vi prata så här med er. För ni tror väl på änglar?

När vi har varit ute på stan, och även igår när vi träffat en ny bekantskap, är det självklart att vi ska bli eskorterade tillbaka till hotellet. I går kväll med orden…back in prison with you now.

Vårt fängelse

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: