Hur tänkte dom?

En av dom roligaste affärerna här är apoteket. Här finns massor av spännande mediciner och annat smått och gott för husapoteket. Naturligtvis åker en förpackning Clear Eyes med hem. Det som är lite förvånande är att denna butik också är den där man handlar sitt godis. Chips, kex, choklad och karameller samsas med värktabletter, plåster och liniment. Hur tänkte dom?

Vi handlar mycket skor. En sak som är märklig är att skorna som står ute i butiken inte får provas. De är bara skyltmaterial. I vissa affärer får man prova, men då finns bara en storlek av varje sko framme, så i vilket fall som helst måste man be någon av expediterna att hämta den storlek som man tror sig ska ha. I de flesta fall verkar lagret ligga i andra ändan av stan, och har man begärt fram fel storlek, så travar dom iväg igen och hämtar en ny storlek.  Hur tänkte dom?

Shopping

Jag har besökt toaletter över hela stan. På restauranger, affärer, varuhus, museum osv. Någon vetenskaplig undersökning är det inte men den slutsats jag drar är att ”alla” dörrar öppnas inåt. Om toaletten dessutom är liten, som den är i de flesta fall, är det trångt att ta sig in. Har man dessutom händerna fulla med kassar så blir det riktigt svårt. Det är sällan ont om plats utanför toaletterna, varför en dörr som öppnas utåt absolut skulle få plats. Hur tänkte dom?

Annonser

4 svar

  1. Åh, vad handlade du från Victorias Secret =D?

    • En full coverage i modell Tha Nakeds och några hiphuggers 😉 Det är som en godisaffär!!

  2. Fråga 1. Vi blandar ju bensin med godis, så jag tycker nog att dom tänker me logiskt. Små saker att stoppa i munnen.
    Fråga 2: Lokalhyrorna inne i stan är väl så dyra, bättre då att ha lagret utanför. Ett tips som du verkar glömt bort. Prova skor vid nån moske’, där finns paret och du får rätt storlek direkt eftersom dom är välingådda
    Fråga 3. Enkelt! man förväntas inte bära sina kassar själv!

    • Jag tänker för trångt! Det är problemet inser jag nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: