Maaat!!

Jag är för det mesta rätt fredlig av mig. Det vill säga om jag får mat någorlunda regelbundet. När hungern sätter in och blodsockret faller är jag inte att leka med. Mina döttrar är på samma vis. Så att vara ute med oss alla tre samtidigt är som att vandra runt med en tidsinställd bomb. Det gäller alltså att se de första tecknen på hunger och snabbt åtgärda det.

Nu är inte den här familjen den mest beslutsamma. Det funderas hit och dit och fram och tillbaka innan vi bestämmer oss. Därför kan vandrandet gata upp och gata ner för att hitta en restaurang dra ut på tiden. Till slut blir läget akut och vi dyker in på först bästa restaurang innan världskriget bryter ut.

Dessertbuffé på The View

Med tanke på detta har vi lyckats äta mycket god mat. En Ceasarsallad nere vid Pir 17 kommer att finnas i smakminnet länge till exempel. Picknic i Central Park med mat från närbelägen Deli var inte heller helt fel.

Ibland måste man ta igen sig lite

Nu när vi bara har en dag kvar* är det ett av problemen. Var ska vi äta i morgon? Vi har till exempel inte varit på Knickerbockerbar i Greenwich Village. Vi har inte besökt den indiska restaurangen som vi passerar nästan varje dag och vi har inte ätit pasta i Little Italy.  Hur många måltider kan man klämma in på en dag?

*Inlägget skrivet i går.  Nu åker vi hem!

Annonser

Ett svar

  1. haha tackar! =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: