Död och uppstånden

Nu är Bazaar’n både död och uppstånden på samma dag. De sista sakerna från sommarens butik såldes på auktion i går. Kvar finns nu bara ett lass som åker på soptippen i morgon.

Samtidigt presenterade vi Bazaar’ns nya inriktning, där vi tar fram olika produkter för att gör de förbjudna känslorna tillåtna. Låter det flummigt? Det kommer att klarna varefter produkterna presenteras.

Den första produkten, Tråkbollen, är redan framtagen och såldes för första gången i går. Det märks att våra idéer är nya och det kommer att ta ett tag innan världen förstår att de förbjudna känslorna är tillåtna, till och med bra för oss.

Så nu tänker jag presentera Tråkbollen för er!

Visst är livet tråkigt ibland? Och det FÅR vara det! Det är till och med bra att det är tråkigt ibland, för då blir det roliga roligare!

Vi vet alla att vi behöver vila och göra ingenting. Men det är för de flesta väldigt svårt. Ändå är det när vi tar oss tid att göra ingenting som de bra idéerna får chans att komma fram. Eller de kloka besluten tar form.

Det är alltså av största vikt att vi någon gång tillåter oss ha tråkigt. Som med all annan förändring så krävs träning, och ibland till och med ett hjälpmedel, för att nå bästa reslutat.

Tråkbollen är det verktyg du behöver!
Tråkbollen kan hållas still i handen, luktas på, bollas med eller klämmas på. Allt medan tankarna får fritt spelrum.


Tråkbollen är gjord av linne och fylld med risgryn och lavendel. Den mjuknar  och formar sig efter en stunds användande. Priset är 85 kr + ev. frakt. Med varje tråkboll följer beskrivningen ovan på en etikett fastsatt på bollen.

Vill du köpa en Tråkboll kan du maila bazaarn@gmail.com. Tala om din adress och vilken färg du vill ha, så får du veta hur du betalar.

Annonser

There are no comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: