Jag och resor…ingen lyckad kombination

Ni vet ju hur det brukar vara när jag är ute och reser. Det går liksom aldrig riktigt som planerat. Är det inte askmoln, trasiga tåg eller borttappat bagage, så bokar jag biljett på fel dag.

Är just nu på väg hem efter en fantastisk vecka hos pappa på Öland. Nerresan gick utan större malörer, förutom att när vi skulle starta från Stockholm mot Kalmar flygplats så hade inget bagage kommit till planet. Nu löste detta sig och förseningen blev bara en timma.

Borgholms Slottsruin

I dag skulle jag alltså flyga hem. Biljetter med Kalmar Flyg och Sundsvalls Flyg var bokade. Den första biten gick utan mankemang. Men när jag kom till Bromma så fanns inte mitt flyg på tavlan. Snabb koll i mailen på biljetten visade att den resan skulle jag ha gjort i går. Inte gick det några andra avgångar heller. Så det blev till att ta taxi till Centralen och boka tågbiljett.

Nu är ju min erfarenhet av tåg inte den bästa, men med tanke på att vi ska vara framme i Sundsvall om en halvtimme så törs jag snart tro på att jag faktiskt kommer att komma hem idag.

3 svar

  1. Du är en på miljonen, kära svägerska!

  2. Va! det sa du inget om i telefonen, jag tyckte du lät lite skärrad. Men älskade Lena du är såå välkommen hem när än du kommer 🙂

  3. Ja du, med SJ kan man aldrig veta. Men har du bara en halvtimma kvar tills du kommer fram till Sundsvall så borde det inte bli något problem. Hoppas att resten av hemresan går fint nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: